ROXANNAS INSAMLING!



Fler desto bättre, hjälp alla bli starkare!

Kika in på Roxannas blogg HÄR! Insamligen finner ni HÄR!

Ge gärna en gåva till insamligen...


Älskade sötnod

Ledsen liten prins :( han kunde inte somna om eller sluta gråta så tog upp honom och la oss i min säng. Han somna direkt! Nu har han sovit bredvid mig 20min, såå mysigt! Ska snart lägga honom i sin säng, 5 min till bara :) Mysunge! Så varm och go, min fina lilla son. Han har hostat en del ikväll, jag hoppas inte han blir sjuk igen. Min pigga lilla som frisknat till, pigga sötnosen. När han var sjuk var han så trött, gnällign och inte lika busig, glad och rörlig. Sov mest.

Vi hoppas på tillfrisknad :) ha en trevlig valborg!

God natt!


Mums!

Det var gott!

Nu: Natta liten sen ska jag fixa lite hemma :)


Matlagning pågår!

Hela familjen hjälps åt och lagar helstekt fläskfilé tillsammans med klyftpotatis, haricon verts och tzatsiki! Senare blir det ostbricka och Valborgs firande hemma. Vi kommer inte gå till någon brasa i år.

Ska ni?? :)


Sightseeing! Nästan..

Vi har vart i Solna, Sundbyberg, och en massa där emellan. Mamma ville kika på en butik som tidigare låg där nu var den nedlagd.. Så vi fick oss en sightseeing tur genom allt när vi letade och körde hem igen. Vi intog lunch för en stund sen på Ulriksdals, dom små sover nu och vi är påväg hem igen. Varmt idag! Skönt men svettigt ;)

Väl hemma, sola och slappa på altan.. Sitta i bilen i det här vädret-not!


Vårvärme

Påväg på nya äventyr!

Dagens planer är lunch ute i solen sen är det oklart! Något kul iallafall hoppas vi :)

Dagens mama
Byxdress Åhléns, kofta Gina Tricot ,solglasögonen Glitter och gamla ballerinor


Feber på besök

Åhh! Fy! Varför ska allt attackera min lilla söta bebis på rak. Först magsjuka och nu feber och snorig. Vad är det här! Hoppas han blir frisk snabbt, han har gråtit mycket ikväll. Stackars liten! Han vaknade jätteledsen i sin säng så han fick komma till min säng, log och busade ett tag sen vart han trött. Han sover nu på min mage! Gullrumpa :)

Jag ska nog också sova, sååå trött!

God natt på er


&@€¥$%#!*¥$£%

Åh där kraschade det


Bugaboo bee

För två veckor sen var jag inne på Barnbutiken på Söder. Där kände och klämde vi på vagnen, en bugaboo bee. Den verkar helt underbar! Men den kostar 5600:-... Så det ska jag fundera på ett tag!

Någon som har denna ? Vad tycker du?!?


Mcflurry smarties

Vi tog varsin glass på McDonalds i Sickla! Satt ute i solen och liten sov i vagnen. Hann även en sväng in på Kappahl, kom ut med ett par strumpor och en tröja till syster och en keps till bebis! Presentkorten betalade ;)

Om en liten stund ska vi äta middag sen ska jag natta liten!


Tjoho det är söndag

Hello!

Vart inget inlägg tidigare idag, jag har vart ute och promenerat med liten 1 timme. Fixat lunch och städat lite hemma också :) än har vi inte åkt! Kanske idag, kanske imrogon. Vi får se :)

Nu ska vi ta buss in till stan, en fika med bebis pappa!


Det ekar här på bloggen

T O M T...

Vart är alla mina härliga läsare?? Inte många inne här idag ...

M E N  J A G  F Ö R S T Å R  A T T  N I  S J Ä L V K L A R T  H A R  A N N A T  F Ö R  E R  E N  L Ö R D A G !

hihi ;)

See you all after the weekend :D

good night

Vad lång tid det tar.. :)

Hehe.. Suttit och laddat över bilder från min Iphone.. 401 nya bilder, det tar sin lilla tid varav typ 10 videos som tar 30 min var.. Hhihihi Men snart så ♥

Mamma nattar syrran så när hon är klar ska vi se film och mysa ner oss under varsin film i soffan, mys! Men först under tiden fixar jag igen med fotona. Step by step tar jag fotoalbumet!

Min lilla bebis sover gott i sin säng, söt nöt♥♥♥i love you♥♥♥

Nu ska jag fortsätta! Lite ska jag väl hinna idag också :D


Lördag

Hela dagen har vi varit ute i solen, nästan! Först en låååångpromenad, lunch och sen mötte vi M och tog en fika vid vattnet i Nacka Strand! Solen sken och vädret var varmt! Massa båtar susa förbi, liten lekte med sina leksaker och checkade båtarna medan vi snackade en massa. Otroligt vad vi har pratat! Några timmar vart det, hann även köpa två byxor som saknades i strl hemma. Visar sen. Hann även kika lite butiker, handla lite mat och gå hem igen. Liten sover redan! Allt han sovit idag var 45 min, liten tröttfis var det som somna snabbt i sin säng, gullunge!

Nu ska jag leka med syster sen se en film kanske? :)

Dagens mama

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_200318239.jpg" class="image">


Underbara vår

Vi har promenerat länge och ska nu möta Michaela och promenera lite mer! Underbart :)


.......


Fotoalbum

Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder från dagen.. Tekniken vill inte fungera för mig. Suck! Syster har svårt att somna så mamma ligger bredvid och gjort ett tag nu. Min lilla sover sen 18.30. Han var så trött! Jag sitter och fixar lite mer med litens fotoalbum, samling och mitt första år. Kul men pysslandet tar sin lilla tid :) skriva ut allt gör jag hemma så det kan jag sätta mig och göra när som helst. På kvällarna, då har jag tid dock inte orken :) men några fler foton är inlagda! Sakta men säkert blir det klart.. När han fyller ett siktar jag på att några album är någolunda klara från när han var liten. Fyller på när foton finns så det kommer vara ett evigt pysslande, kul!!

Vad gör ni denna fredagskväll??

Update: Fotona funkar att lägga upp så här har ni dem!!



Problem

Jag har inte kunnat lägga in några inlägg sen 18.. Antingen internetproblem eller blogg.se..

Snart kommer inläggen som skrevs förut upp.. Nu verkar det funka igen :/ konstigt!

En massa lek

Jag och liten sitter och leker! Om en stund tänkte jag att vi skulle ta en promenad, vi får väl se vad liten tycker. Vore skönt med lite mer luft, trots kaffe på altanen och bebis sov ute 40min. Så skönt väder ute!

Mår vi bättre imorgon åker vi iväg någonstans över Valborg :)

Vi får se...


No better, uuiuhk

Lillasyster mår Inge bra alls, ingen förbättring och lunchen vart kaos.. Lite lite mat har vi alla fått i oss, liten mår bäst. Skönt det iallafall!

Nu: lite mat till bebis och vilande i soffan, vi är trötta i kroppen!!


Promenad..

Går på en jobbig promenad för att få liten att somna. Han har vägrat sen 7 imorse..! Känns i kroppen att jag inte är frisk. Urk...


God morgon....

Vi vaknade kl 6..! Liten behövde ny blöja och frukost. Så vi gick upp, fick sällskap av mamma och syster som också var vakna. Nu ska jag duscha sen få i mig något att äta, inte ätit sen vid 13 igår!!

Hungrig, illamående och trött :) hoppas dagen blir bra ändå!


Klar!

Förra inlägget lades upp 20min efter jag gjort det.. Problem med internet! Jag är nu klar. Hade massor i strl 86, en del i 80 och lite i 92,98,104,110/116! Behövs inte mycket! Har mängder som jag köpt på loppis, rea och fått även köpt en del också :) så det behövs inge mer just nu, skönt då kan jag spara pengar!

Ska ner och kolla film med syster yster och mamma nu, ha en bra kväll på er!!

Jag borde även duscha, måste tvätta mitt hår. Om en stund... :)
Bild på en trött & seg mamma..


Plockning med kläder

Jag och liten sov 2(!) timmar under eftermiddagen! Så trötta var vi! Lillasyster sov mellan 10-14.. Sen la vi post på lådan och tog en sväng in på Lindex, kom ut med 3 pyjamasar för totalt 90:-! De skulle ha gått på 357:- för alla tre! Bra köp :)

Liten sover och jag är pigg :) så nu ska jag gå igenom alla litens kläder i större storlek och se vad som saknas!

Later


VINNAREN DRAGEN!!

GRATTIS.... Moa!

Maila mig din adress till [email protected] så skickar jag den så fort jag kan!


Lott nr 4 vann! Grattis Moa!


Muffins

Vi åt lunch och fikade med litens pappa idag. Han köpte med 2 muffins till syrran och mamma som var hemma! Kaffet är klart och vi är kaffesugna!

Har ni en bra dag??


Ursäkta!

Tävlingen är avslutad! Sorry att jag glömde allt igår... Utser en vinnare ikväll! Fram till 20.00 ikväll pågår tävlingen :) sorry!


Torsdagsmorgonen

God morgon!

Vi har sovit gott mellan 22-4.30 och sen mellan 5-8! Så skönt :) nu ska vi försöka sova lite till. Vore skönt :) liten mår bättre och jag mår lite illa men inget märkvärdigt :)

Nej nu ska vi sova igen!


Hotellfrukost...

Jag och mamma satt ikväll och kikade på hotell till i helgen, valborgsfiranden. Vi kikade på Gotland, Kolmården och några andra mysiga ställen. Vi ska kika imorgon också då vi inte lyckas bestämma oss än. Något jag längtar efter är den efterlängtade hotellfrukosten...♥ Jag är en riktig sucker för frukostbuffer, de stora härliga borden på tex Viking line och Silja line brukar vara otroligt goda, och såklart mysiga!♥ Att allt är framdukat och klart, precis det man vill ha. Kunna välja mellan äggröra, bacon, bönor, tårta, pannkakor, bröd, ägg, räkor mm. Ett bord som är fyllt med en liten bit av himlen(nästan). Ett dessert bord är en annan del av himlen.. Men just frukostbord, stiga upp 8 och bara kila ner och mötas av doften, nybryggt kaffe och nygräddade våfflor. MUMS! Min mamma har ända sen jag vart liten ibland bakat scones eller nybakade frallor, vakna till den lukten är mysigt! Speciellt vid dåligt väder eller då snön faller ute♥ Jag har även också bakat en del på mornarna, då jag själv vill ha en mysig morgonstund! När jag och B var på weekend i dalarna fick vi  frukosten serverad, mys! Mina favoriter på borden är äggröra, nybakade frallor, yoghurt och färka frukterna! Nej nu måste jag sluta drömma om frukost....♥

Imorgon ska jag nog göra en STOR frukost här hemma för alla sjuklingar...!

Jag är grymt trött så det här får bli sista inlägget idag, god natt på er finisar♥


När jag sökte på hotellfrukost på google fick jag en annorlunda syn, en bild som INTE passade in...Sök så får ni se.. Denna härlig bild står för H O T E L L F R U K O S T !


Pressie

Jag har beställt en pressie till liten! Något han kan ha ett tag :) När den kommer får ni se den, 2-4 arbetsdagar så kanske på fredag eller så blir det på måndag den kommer. Den är blå/turkos :)


Eftersom det inte är så "jätte" långt tills liten fyller 1 tänkte jag börja fundera på present, hans kalas osv. Har mkt tid över nu när han sover mycket som sjuk. Har redan bestämt lite jag ska fixa ♥

Mindre än 1 månad tills jag fyller 18 också! ♥

Stackars liten

På bättringsvägen är han! Ingen feber, kräk eller sånt. Enbart en blöja men dock en massa gnäll :) la ner honom i hans säng för han skulle somna för natten. Han gallskrek och sträckte sig efter mig. Så han fick komma till min säng, han sover nu så snart ska jag lägga ner honom. Jag tänkte träna ikväll! Sån slö dag vi haft idag behöver jag det om jag någonsin ska somna ikväll. Kommer bli sent ikväll... Det känner jag. Imorgon får vi se hur han mår, kanske tar oss på utflykt. Vi får se som sagt, stackars liten! Hoppas du blir frisk nu!

Innan träningen ska jag vispa ihop vätskeersättningen och förbereda en flaska mat också. Han fick i sig 95ml kl 17.45! Duktigt :) och det stannade i magen, toppen! Vi får väl se om det blev några lakarnsbyten eller pyjamasbyten. Well see...

Nu: byta om!


Ännu mer sjukstuga

Dagis ringde för 1 timme sen, vi gick och hämtade henne och mamma är påväg. Hon hade kräks 3 ggr på 5 minuter.. Magsjuka är det alltså. Vi får se om jag och manma klarar oss eller hur det går :) dom små sover nu i soffan och mamma är snart hemma!

Nu: Mellis för min del! Naturell yoghurt, banan och jordgubbar och lite honung över!


Sömntutan..

Han sover, igen.. Ersättningen ligger kvar i magen, inget har kommit upp sen vid 4 imorse. Skönt med förbättring. Nu håller vi tummarna att liten är helt frisk imorgon. Jag vill ut i solen! Gunga liten, ha picknick, promenera ja bara vara i solen! Fast idag är jag precis lika seg som liten och jag är inte sjuk!

The F Word med Gordon Ramsey ses på min tv i kanal 5.. Matlagningsprogram är bästa programmet enligt mig som knappt tittar på tv.. Hehe. Nu är reklamen slut!

See you later!

Litens coola djur pyjamas..


God lynxj

Min goda lunch! Jag sitter och äter och lillen åt nyss nan 2! 65ml :) hoppas hoppas han får behålla allt. Så hungrig som han var! Om en stund ska vi ta en kort promenad till. Få lite luft. Sitta inne i det fina vädret känns sådär :/ liten behöver också komma ut så!


Snuttisen!

Liten sover på min mage! Så mysigt :) Han fick i sig 55ml vätskersättning innan han somnade. Bra! Jag tänkte försöka få i mig lite lunch, om han inte vaknar när jag lägger över honom i vagnen. Om en stund ska han få mer ersättning. Min lilla gullunge!

Mot köket!


Mot Apoteket

Då våran vagn inte är torr sen tvätten igår tog vi mammas gamla! Också en emmaljunga fast modellen classic sport, funkar utmärkt!


Yes!

Vi vaknade för en stund sen! Inge kräk och ingen fylld blöja, på bättringsvägen?! Skönt! Han ligger nu bredvid mig och myser i min armhåla.. Om en stund tänkte jag vi skulle ta en liten liten liten promenad på 5 min eller nått. Börja lugnt är nog smart. Min mamma slutar tidigare idag och gör oss sällskap senare idag, trevligt! Eftersom han sover mycket så tänkte jag sätta på nån film o kika på. Det blir en lugn dag hemma, hoppas solen är kvar imorgon! nu somna han igen! Mysunge!

Skriver senare...


Sjukstuga

Inte mycket sömn inatt inte.. Varken för mig eller liten, då han har blivit magsjuk! Mellan 19-7 har vi sovit 2.5 tim eller han har nog sovit 4.5 men jag har haft en del att göra. 4 blöjbyten, han sov igenom 2(trött unge?) 4 kräkningar, 2 lakarnabyten, 4 pyjamasbyten, jag har bytt kläder 2 gånger.. Tvättmaskinen har en del att göra idag! Även jag såklart, nya lakarn är på och jag har fått i mig frukost. Han däremot får enbart vatten, resten kommer upp. Tur han är en liten vattenälskare! Just nu ligger han och sover på min mage så jag tänkte sova jag med. Vi är trötta! Nu hoppas jag dagen blir lugn, magen blir bättre och solen håller i sig! Blir eventuellt en liten promenad senare, eller kanske lunch på altan? Vi får se! Planerna med Siri blir flyttade till nästa vecka och ärendena jag skulle ta tag i idag för mamma fixa :) tur man har sin mamma! Tack för bäddningen & frukosten imorse!
Inlägg idag kan bli få.. Vi kanske sover bort dagen,..

Nu ska jag sova, god natt!


Imorgon är sista..

Imorgon avslutas tävlingen här på bloggen! 25 april 20.00 är det stopp. Flera är med och fler är välkomna att delta! Intresserad av att tävla? Länk hittar du HÄR!

Drar en vinnare så fort jag får tid imorgon kväll, såklart efter 20.00. Antingen i slutet på denna vecka eller nästa vecka kommer en ny tävling upp här! Jag har samarbeten pågång med 2 st.. Barnprylar :)

Kvällsmys

Kvällen har varit lugn. liten somnade lite efter 19 i sin säng, han åt ingen välling så om en stund borde han vakna hungrig. Jag däremot är supertrött och seg i kroppen, beror nog på dagens utflykt. Mycket gående, springande osv. Jag har en syster som älskar att springa & busa♥ haha.. Jag tänkte sätta mig i soffan och kolla på någon film, men känner på mig att jag bara kommer halvsova och stänga av filmen efter 5 min. Vore bättre att bara gå och sova, men först måste jag oavsett göra iordning flaskan som bebis ska få när han vaknar. Ska även göra mig i ordning, sen sova. Så skönt! Imorgon ska vi möta upp Siri & lilla Svea och promenera i stan. Ska bli kul, länge sen! Blir nog en lång promenad, såg att det ska bli sol och 13+. Det passar mig bra! Jag och syster spelade Memo i solen idag, hon vann såklart.. Den lilla fuskisen ♥ få lite färg i ansiktet skulle inte skada heller. Speciellt med tanke på att bebis har en annan hudfärg än jag(sydamerikansk pappa) så jag är blek bredvid honom. Syntes tydligt när vi var och bada. Lite komiskt, jag behöver sola för att få den färg han har naturligt. Hmm :) avis!

Nej nu ska jag ta och göra mig klar, god natt på er!

Såg även att jag fått en del nya läsare idag, VÄLKOMNA HIT♥


Nattning

Nu ska jag natta lilleman! Sen kolla SL, stugor och packa skötväskan. Sen film med mamma :)


Våffla

En våffla slank ner! Fick hjälp av lillasyster, det var gott! Eftersom grillen inte skulle sättas igång än så blev vår lunch inne på en av restaurangerna. Vi vart besvikna, vi ville ju grilla korv! Men det får bli en annan gång :) liten sover och vi har fikasällskap av ett gäng gäss, trevligt!


Massa skoj

Vi har kul! Nu kaffe paus ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_199770027.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_199770097.jpg" class="image">


Mot äventyr

Jag ska spendera dagen med både bebis och min lillasyster! Hon har fått ledigt då vi ska på utflykt! Vart får ni se senare, grilla korv och rida på ponny ska hon få göra!

Lunchen..


Jag tävlar

Jag är med och tävlar om ett matkit från Bambino inne hos MOA!



HÅLL TUMMAR OCH TÅR FÖR MIG ATT JAG VINNER =) ♥

Svar på kommentar!

Jag tänkte bara ta och svara på en kommentar jag fick ikväll.        

          Daniella
om Bloglovin!:
Fin blogg! Jag vill vara med och tävla, vart gör man det?? :D kram!!!

Svar : Här är en länk till tävlingen.. HÄR! 
Du hittar även tävlingen under kategorin " Tävlingar på min blogg"

Ni är några som är med och tävlar nu, 2 dagar kvar sen avslutas tävlingen!

SLUT PÅ TÄVLINGEN 25april 20.00!

Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

bloglovin

Följ mig om du vill ♥


♥TÄVLA HÄR♥

Systemkamera

Jag skulle så gärna viljat haft en systemkamera innan lilleman kom! Kunnat få fina, snyggare foton på magen, förlossningen och honom såklart. Allt togs med min mobil, Iphone men även med min och mammas kamera. Dock utan blixt från FL så många av fotona är suddiga. Men ändå så otroligt fina! Jag funderar mycket på att önska mig en i present, eller köpa en själv. Tyvärr tror jag inte att jag kommer orka "kånka" runt på den jämt, sätt många gå runt och bära på den överallt. Svårt med barn och vagn tror jag. Men inte vet jag :) De känns bara så klumpiga.. fast ändå så bra! FÅ fina foton uan att behöva boka en fotografering för 2500:-.. Bara kunna lägga liten på en mysig filt och knäppa några fina nya foton. Drömma kan man iallafall =) Min systers pappa har en systemkamera, Canon. Han har inte tagit ETT enda bra foto med den.. Det kanske beror på han och inte kameran? No idea. Efter att ha sätt hans foton känns det lite meningslöst. Jag är ingen fotograf men vad vet jag, kanske kan få till supersnygga foton!

Önska sig kan man ju alltid, har ni tips på märke och typ av sorts kamera?


Lite nytt

Inköpen från idag, regnskydd med insektsnät i och lättare öppning från babydan även en del från utförsäljningen på Glitter! Fick 8 par örhängen i äkta silver, en klämma och ett par solbrillor för 100!

3 av örhängena ligger i skötväskan någonstans.. Påsen välte ut så vet inte riktigt.. Så enbart 5 är på bild! Man de 3 är i stjärnform, ringar och pärla :)

Nu middag!


En liten vattenälskare

Min lilla dricker mycket vatten, tycker jag iallafall! Så fort han ser pipmuggen(heter de så?) så blir han överlycklig och dricker glatt! På morgonen, om han vaknar på natten till gröt, mellis, middag, bröd, lunch ja ofta!

Härligt! Vattenälskare minsann :) Det är nyttigt så perfekt!


SOL

Vackert väder!!


Glada barn

Vi lunchade på Glada barn i söder! Supertrevligt fik, bra mat och framförallt god! Nu ska jag en sväng förbi barnens hus sen hämta syster och handla lite till imorgon :)


Måndag

Vi är redan påväg in till stan, tänkte promenera och ta en latte innan ;)

Lattemorsa? :) kanske....


Glöm inte att tävla du också i min tävling!


Glöm ej tävla!!

http://ungmamaz.blogg.se/2012/april/tavling-hos-ungmamaz.html">http://ungmamaz.blogg.se/2012/april/tavling-hos-ungmamaz.html


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

VIKTIGT!!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, 
polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj



Foto: © UNICEF/Asselin

För varenda unge

Tillskott i designen

Jag har ändrat headern, lagt till bilder längst ner i bloggen. Nu ska jag göra sidorna lite roligare, iallafall lite mer saker! NU är det ganska trist och simpelt.. Tråkigt!

Vad gör ni ikväll??

Fixardag

Liten sover och jag har tränat! Snart ut till tvättstugan då en stor maskin ska tömmas och hängas upp! Efter det boka stuga och söka lite jobb. Även fixa lite med en hemsida.. Mitt framtida jobb? Kanske..

Denna tråk söndag gick åt städning, tvätt, disk, handla, träna, köpa grind osv. Bara en massa ficx. Imorgon blir det roligare! Jag ska tga en lunch/fika med Marie, bloggar på minbebis. Henne träffade jag på ett bloggevent förra året. Då var hon höggravid! :) Sen ska jag kika på regnskydd, sittdyna och en tunn åkpåse. Våran är med fleece och vart skyddande material runt. Han blir svettig! Kanske även kika på en vårjacka till mig. Jag behöver en ganska så snart, fickorna på den jag har nu visade sig vara trasiga igår. Går ej att stänga längre... Den är 3 år så förstår ;) hehe...


Nu väntar tvättstugan på mig!  bye for now ;)


~Den ser nästan ut såhär...~


Dåligt..

Få inlägg idag.. Haft sjukt mkt att göra! Ikväll kommer fler :) då borde ja ha mer tid!!


IKEA patrull klämma

Dessa x 2 har vi köpt idag!


Söndag!

God morgon! Igen.. Vi åt frukost med mamma kl 6 men sov mellan 7 och 9. Skönt!! Planerna idag är oklara och vädret grått men kul ska vi ha!

Men först behövs en kopp kaffe :)


Lite bättre

Jag mår lite bättre! Duschad och klar för att sova. Har även druckit 2L vatten.. borde hjälpa!

God natt (igen)


Känsliga behöver inte läsa inlägget!

Jag vill spy, nu!

Mina ben skakade under passet, jag mådde illa, det snurrade i huvudet, benen var spagetti, hela kroppen egentligen. Jag var svinigt trött och allt kändes piss...

Tror det berodde på maten vi åt idag, äter jag fet mat mår jag illa, ont i magen, huvudvärk och blir skit trött! Lite saker på brunchen var feta, paj skalet var enbart gjort på vanligt mjöl, jag brukar köra 1/4 mjöl och 3/4 råg.. Urk. Jag vill spy.

Tänkte sätta mig i badkaret och dö lite.. Nej då! Bara vila lite.. Sen sova..

Spyan ligger i halsen och väntar.. Fy! Jag ska SOVa, sova och sova, men om liten vaknar blir det lek! Mysunge :) ställer hinken bredvid sängen ändå.. Bättre att kräkas i den än i min säng eller på mig eller bebis.

Nej nu är det nog, god natt.

Jag har mått bättre....


Söt unge?

Oh yes!

Borstade tänderna på liten:

*Han ligger helt avslappnad bredvid mig
* Blundar (verkade ha somnat)
*Gapar stort
*Skrattar hur mycket som helst när tandborsten nuddar läppen, tanden, tungan osv
* Ler när tandborsten inte nuddar
*Sa jag att han verkade sova samtidigt?

La ner honom i sin säng, satte i nappen och pussade Godnatt.

3sec senare...

* Han har gjort ett helt varv runt i sängen
*Skrattar
*River på sidan av sängen
*Pyjamaen är uppknäppt vid benet
*Täcket ligger i en hög bakom honom
*Han kör gymnastik, runt runt runt, upp på alla fyra

Jag lutar mig ner i sängen, tänkte kika vad han gör...

* Han STOR LER och fnissar(typ?) när jag tittar på honom

*Busen vänder om och gungar lite

*Rullar runt och kör lite krypning, rakt in i sidan av sängen(litet utrymme)

Nu ca 3min efter Jag stoppat in nappen och pussat Godnatt igen.

KNÄPPTYST!!!

Söta gullunge du är underbar!

Nu: Träna.. På en lördag suck!


18år!

Snart fyller jag 18. Det känns stort! Men inte i närheten som att bli mamma. En årsresume ska skrivas tänkte jag. Så mycket fint har hänt under 2010-2012 mellan 16-18år! Otroligt!

Nu: Hemma, natta liten, duscha och träna!


OJ

Påsen var oöppnad när vi satte oss i bilen, nu ett tag senare har hela familjen kalasat på dem i bilen.. Tur de är någolunda nyttiga :)


Hemåt!

Till middag blev vi bjudna på paj och en korg full med olika kakor, dom älskar att baka! Tack och lov slank enbart 1 ner... Liten sover så nu kör vi hemåt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_199375917.jpg" class="image">


Djuren

Ett litet litet lamm låg i höet bland alla kor och får!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_199349702.jpg" class="image">


Vstaden

Vi är nu framme! Väntar på farfar och farmor som är påväg. Brunch är inplanerad så snart ska vi äta! Sen titta på djuren och se en liten barnteater, kul! :)


Barnrum

En massa fint till lillens rum i framtiden!

Om en stund väntar kaffe paus.. Gott! :)


Vi är påväg!

Vi har nu åkt! Under dagen ska vi ha en massa kul :)

Fler inlägg under dagen!


Hahha ja sömn?

Man kanske borde sova? Istället för att se en film..?

Nejdå! Vi har haft en trevlig fredagskväll, dock är vi hur trötta som helst.

God natt!!


EN MASSA NYTT!

Ny design lånad av Camilla, länk hittar du i menyn under "design" Jag har gjort en egen header, fixat lite i designen och ändrat lite!

Mer kommer skifta men tror jag behåller denna ett tag... :)

Snart ska jag sova, god natt!

Imorgon kan det bli väldigt få inlägg.. men man vet aldrig! ;)

Dagens middag

God middag & nu fredagsmys, liten sover och syster gör sig i ordning sen film!


Sömntuta

Liten sover i vagnen! Gjort enda sen 15.20. Det brukar aldrig hända! Max 30min brukar han sova. Hihi tror den lilla är en aning trött! ;) Jag förstår honom, vädret är sövande...

Fredagsmyset är iallafall fixat! Kvällen är räddad, jag och mamma tänkte se någon film. Någon på tv kanske!

Nu: Leka med syster yster!

stövelelsyskon...


Mot affären


Hemväg!

Hämta syrran och handla mat har jag gjort! Sen hem och läsa en massa böcker för de små :) vädret är kasst så det är roligare! Imorgon ska vi åka på en liten trip med familjen till farföräldrarna! Hoppas vädret är bättre, Hittils har vi inte haft snö iallafall-ett plus!

Nu ska vi ut i regnet igen, handla till fredagsmyset!


God morgon!

Vi sitter på bussen påväg in till stan, vi ska luncha med mormor!

Sen blir det promenad i regnet och kanske shopping!


Korthårig?

Känner mig korthårig!! Saknar mitt långa hår. Men saknar inte det slitna!!

Tack mamma för klippningen, imorgon är jag nog gladare över det än ikväll :)

Suddig bild men det får duga, jag vill gå och sova!


DESIGN-UNDER RENOVERING

JAG SKA FÖRSÖKA ORKA GÖRA HELA DESIGNEN IKVÄLL! VI FÅR SE HUR MKT JAG HINNER INNAN MAMMA ÄR KLAR!

hoohohoa :D

Update: Nej jag orkar faktist inte! Har inte tid heller.. Lånar en gratis design från www.designadinblogg.se

känns lättast.

Det som finns kvar att göra på designen gör jag imorgon! NU träna & klippning!!

Nya naglar&nya mama

Idag kom nya numret av Mama i posten! Sitter och väntar på mamma som försöker få min syster att somna.. Hon har hållt igång och vägrat ett tag nu.. Men snart så! Då blir det klippning, träning och kanske en film!

Hade enbart Strenght lack och top lack på mina naglar! Imorgon ska jag köpa Grön nagellack! Hehe :)

Hoppas det blir snyggt!


Nattning

Nu ska jag natta liten som inte somnat än! Har även badat honom efter middagen :) ikväll ska mamma klippa mig och vi ska träna!

Sen packa skötväskan, imorgon ska vi möta mamma/mormor i stan för lunch. Sen promenera låångt, hämta syrran och laga middag! Fredag imorgon. I helgen ska vi åka till mina farföräldrar över dan. Då ska vi ta med syrran på en djurgård i närheten där de bor även gå på en teater. Vi får se hur allt blir! Är det snö åker vi inte.. Vill verkligen INTE ha snö imorgon!!

Nej nu ska han sova, skriver senare!


Rena, naturliga naglar

Det rosa är borta! Så ikväll ska jag måla nytt, antingen en somrig färg eller fransk. Vi får se!


Babybjörnem

Kommer till användning en gång till!

Haha en promenad och kasta sopor :)


Vilar!

Sjukt trött! Liten sover och jag vilar efter en lååång promenad! Om en stund väntar kaffe och sol på altanen men just nu orkar jag inte gå och göra nå kaffe. Men snart så...

Vad gör ni i detta underbara väder??


Neon Jeans från GINA TRICOT

VÅRIGT!!



 


Endast 299:- inne på Gina tricot! Kanske tar en sväng förbi imorgon, kan dock inte bestämma mig om jag vill ha ett par.. Tyckte iallafall om färgen!

 Nu ska vi ut och promenera! 

Långklänning

Snart sommar...eller?? Jag kör iallafall på en långklänning. Dock tillsammans med varm jacka och stövlar. Haha! :)

Vi är ute på promenad, imorse vart det tidigt. Liten var pigg kl 6.. Det sved minsann! Men vakna vart vi och gjorde oss snabbt klara. Skönt med morgonpromenad! Hoppas på sol sen så jag kan gå ännu mer.

Kom ihåg att tävla i min tävling!

Ha en bra dag!


kli i fingrarna..

Jag vill ändra min design! Men om man hade orken.. det får vänta, först träna!

Designen kommer nog ändras under slutet av veckan/helgen... Vill ha en annan än beige.. :)

WORKING WORKING OUT VÄNTAR...GAAAH!

Imorgon hoppas jag på fint väder, promenad väder!

Kommer INTE komma upp fler inlägg ikväll. Men imorgon då KÖR VI!

Glöm ej tävlingen! Den ligger under detta inlägg...


GOD NATT FINA MÄNNISKOR!


klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen....

TÄVLING HOS UNGMAMAZ




Så här kommer en ny tävling.. denna gång är vinsten ett armband!

Har du/ni några frågor så kommentera bara!

Lätt att tävla så kör PÅ!


Ny tävling!

Ikväll 20.00 kommer det upp en tävling här!

Kika in här 20.00!!

Ledtråd nedan...


Gratis pizza!

De delade ut gratis pizza från märket Dr. Oetker i Slussen! Såklart tog vi med oss en, den får ligga i frysen tills den behövs!

Snart hemma och ska hämta syster sen fixa hemma! Städa undan lite och tvätta mer :)


Kista gallerian

Glassar & en lott! Efter fikat ska vi fortsätta shoppa :)


God morgon!

Dagens planer är en shopping tur med bebis pappa! Sen ska vi möta mamma och ta en kaffe. Storasyrran ska även komma på middag ikväll, trevligt! Imorse har vi hunnit tvätta, diska och packa skötväskan. Vi fck iallafall en sovmorgon till 7.45!
Frukost i magara, kläderna är på, snart åker vi!

Hoppas vädret idag blir lika fint som igår =)

Idag ska jag ta Daim pear dream! Lite socker skadar väl aldrig!

Ha en underbar dag i solen(?)!


Klar för idag!

Jag har gjort lite i albumet och skrivit ut en hel del foton! Nu ska jag se född 2010 på svt och sen sova :)

God natt!

Några kvällsfoton... Hehe såå tröööött!


Fotoalbum

Då bebis somnat ska jag sätta mig ner och skriva ut foton, sätta in i album och skriva lite i dem. Har även köpt en vit, guld och silver penna och 2 ark med silver stjärnor! De ska pryda ett svart album jag köpt..3mån sen...

Har även ett annat album där bara foton ska in. Det går snabbt! Bara det finns färg i skrivaren så jag slipper vänta en dag till och måste åka o köpa imorgon..

Det kommer bli såå fint!

Mot pysselverkstaden!


Home sweet home

Jag och syrran står och fixar caesarsallad till middag!

Mums! Sen ska jag natta liten!


Bus

Liten har lekt en massa på lekhörnan tillhörande Living things inne i skrapan! Allt är ekologiskt och fairtrade. Toppen!
Bebis fick en ny leksak inne på barnbutiken i söder! Populär =)

Nu: kaffe på espresso house


Pizza hut

Vi tog en sväng in på pizza hut! Beach 2012 får vänta... Hehe :) senare en till promenad! Underbart promenad väder idag =)


Tisdag!

Vi är ute på en långpromenad! Sen lunch och efter det möta upp Natta och lilltjejen :) kl 16 är det venissage på systers dagis, fika och prat! Trevligt!

Liten är påväg att somna, då borde jag kunna promenera 2 timmar :)

Lillen kör på sina tossor idag! Mys i kylan,, bättre väder snart?!?!?


Natti natti..

Jag tänkte faktist ta och sova snart.. Men först göra mig klar och även ringa en kompis. Sen soooova! Imorgon vill jag snooza men jag ska ta en långpromenad så vi är nog uppe 8 eller 6.. Allt beror på bebis! Behöver även bättra på mitt avskavda nagellack!

God natt på er!


God natt...

Vi tar en nap nu.. får se när vi vaknar, eftersom lillasyster är hemma så kanske jag inte får ens 10min sömn. Men liten ska sova nu! Eftermiddagsluren, det behövs!

Men först ett stopp förbi badrummet.. en fyll dblöja kommer flygande, aaahh! =)

beachwear


från TOPSHOP

Kalciumintag

Köpte en mjölk att dricka på promenaden, vatten hade vart godare... Nu: hämta syrran!


Jobbig natt

Är i stan och ska fika med mamma. Haft en otroligt jobbig natt. Bebis har sovit
2.5 tim totalt från kl 19. Inge kul! Magen krånglade och så. Han har gråtit skrikigt. Men vi är pigga ändå!

Mot mormor!


AAQAH!! ****!

Jag är SKITTRÖTT!!

ursäkta men det kommer bli segt här denna morgon.. jag orkar inte! Jobbig natt och en massa skrik. Mina ögon och öron blöder.. nästan..

senare får det bli ett till.. VI ska iallafall in till stan senare men först ett möte vid 10. ahh.. så trött!!

Hehe oops

Jag skulle sova 21. Oj. Kl är hela 8 minuter över. Hihi :)

God natt på er! Nu ska jag sova oavsett. Men först borsta tänderna faktist :) det har jag inte hunnit.
Mitt i duschen när jag hade balsam i håret och schampo på kroppen vaknade bebis och grät. Massor! Litens mage verkar krångla, pruttande och en massa snurrande. Var en storpöl vatten framför hans säng.. Även hela vägen från badrummet till vårt rum, ajdå! Några drag med svabben, klart!

Nej ni nu ska jag sova!!


GLASSAR

Har ni testat årets nya glassar?

Inte jag, än! Men snart så =)

Min favorit från förra året är Daim pear dream, tror jag ska köpa en sån imorgon!



Nu: duschen!


OK?

Designen verkar funka ? Ser inga fel nu men men. Kommer nog ändra den yttligare men inte KVÄLL! För jag ska soooova! Men först dusha, packa skötväskan och sova.

Imorgon ska det bli bättring här inne, fler inlägg! Promise!
Varit så himla trött idag.. Hoppas inte jag börjar bli sjuk för det orkar jag inte. Inte nu iallafall. Liten mår bäst frisk så det satsar vi på att hålla oss, friska!

Nästa månad, den 9 ska jag mäta, väga mig själv. Hoppas något hänt sen 2 april. *håller tummarna*

Ska checka designen, sen får vi se vad jag börjar med. Duschen eller skötväskan.. kanske ett till inlägg? vem vet!

Hittad och läggdags

Vi har fått tillbaka mobilen, någon hade lämnat in den i receptionen i simhallen. Tack så mycket!! Det var troligen jag som slarvade/tappade den... Aj då! Bättring!!

Vi har ätit middag och liten som är grymt trött kommer nog somna inom en kvart. Välling och pyjamas sen god natt!

Designen blir ..nog.. Klar ikväll.


Åh nej!

Min mammas mobil försvann efter badet, hon letar i bilen och jag här hemma. Bebis leker och syrran somnade nyss i soffan.

Keep on looking


Påväg hem!

Vi är påväg hem efter en långdag i simhallen, humöret är på topp! Bebis gillade att plaska och sprattla, även ligga på en grodskummadrass! Kaffet väntar på oss hemma och mellis ska intas. Senare en långpromenad i solen, snön smälter!

Skulle sitta fint med en mjukglass i solen..


God morgon

Nu åker vi och badar!

Förresten jag målade mina naglar imorse, roooossa!


Filmmys

Ligger i soffan med filt och tittar på Pirates of caribean på tvn. Ska nog ta och sova, otroligt trött!

Vi ska åka och bada imorgon, så väskan är packad och vi ska ta oss iväg tidigt på morgon :)

God natt!!


Lördagsgodis

Mitt lördagsgodis är två chokladkulor som jag har kvar sen påsk!

Magarna är fulla med mat och nu väntar ostbrickan sen ska jag träna! Lördagskvällen ska jag sen spendera framför tven med en bra film! Men först träna..


Skötbordet

En liten bild på skötbordet, ska måla lite mer och sy klart "gardinerna" som ska vara runt hyllan under. Även dra i muttrarna mer. Det är en aning svajig då vi tog isär den förut. Testade den och bebis tyckte det var helt okej att komma högre upp vid blöjbytena. Toppen!


Work, work, Working out!

Jag ska gå ner i vikt och komma i form inför sommaren! Gå ner 3kg.. Hehe inte mycket men Åhh vore underbart :)

Måste måste köra ett pass nu, kanske köpa ett löpband? I dont now..

Träna nu!


Wiho!

Bebis drack välling! Utspädd halva välling och halva ersättning :) hihi.. Bara välling avböjs.. Men vi ger oss inte!

Det snöar förresten.. Det har jag glömt bort! Vi har vart och handlat tidigare och senare ska vi äta god mat och vi har handlar för en ostbricka också, mums!

Vad gör ni idag?


Design...

Ikväll kanske jag fortsätter!

Jag gillar den beige, ska fastställa min profil och ta bort profil rutan!

Ändra med ramar också, sen klart!!


Dagens mama


Nya mini skor

Köpte dessa söta mini inne på HM för 79:-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_198282450.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_198282450.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_198282642.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_198282770.jpg" class="image">


KAOS!

JAG SKA FIXA ALLT, orkar inte, hinner inte nu..

Allt blev fel.. nästan..!


Makeover!

Lilleman sover så jag tänkte göra en total renovering av designen! Den ska bli klar någon gång :)

samtidigt ser jag en film.. tänkte även koka en kopp te och avnjuta i min stora nya tekopp! HAha fredagsmys ohh yes!

EXTREME BLOGGDESIGN MAKING! not....


Underbar klänning

Provade denna ljusrosa långklänningen, 399:- från HM! Har tyvärr ingen användning för den.. Kom hem med nya undis och ett par skor till bebis!

Nu ska jag laga mat!!


Min nya tekopp!

Inköpt på indiska 69:-

Mycket större än en vanlig tekopp, gott!


Skit väder!

Inne i värmen! Skönt! Vi gick in på cafe Helin & Voltaire. Aldrig vart där, stort misstag! Så fint och mysigt! Lillen dricker ersättning och vi ska fika, sockersug.. Längst ner på Skansen kartan hittar ni detta supermysiga cafe! Hett fikatips =)


Mot Skansen!

Åker med syrran till Skansen nu!


Dagens liten

Lillkillen kör Bamse stil idag! Gullungen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_198198047.jpg" class="image">


Mardröm..

Liten vaknade för 15min sen, han låg bara och skrek i sängen. Mardröm.. Jag tog upp honom och kramades lite. Nu sover han gott igen!

God natt, igen!


En liten söt present

Vi fick dessa söta strumpor från Michaela! Jag köpte även ett par i mindre strl inna han föddes som har använts flitigt! Så mjuka och sköna i tyget. Tack!



Nu ska jag sova, godnatt på er!!

Working out!

Jag och syrran ska nu träna, skönt!!


Smått och gott

Vi var idag inne på Indiska en låång stund under vår shopping, Michaela bytte ett glas, syrran köpte en klänning och jag köpte en stor mönstrad tekopp! Bild på den kommer om en stund! Vi gick runt där ganska länge, hittade masssor som vore fint i min och bebis framtida lägenhet. Fina saker!

Bland annat...




Allt från Indiska! 

Dagens mama

Bilder från imorse

Jeans från bikbok, linne från Spanien, tjocktröja bikbok!


Espresso house

Sitter med min syster och Michaela och fikar! Sen blire shopping!


Klapp & klang

Vi ska snart gå mot klappp&klang! 3 veckor sen sist tror jag, lääänge! Vi saknar det.. Liten har sovit 1 timme i vagnen så hoppas han är pigg under sångstunden! Sen ska vi möta min syster och pappa för lite mat, thaibuffe tror jag :) gott!

I eftermiddag ska vi fika md Michaela sen promenera med syrran! Åt även gröt till frukost och en apelsin.. trist men nyttigt!

Beach 2012 here we go..again

Kikade på Silver Cross sulkyn igår då de har den på familjetorget såg jag.. En av sorterna. Den var hur lätt som helst (6.5kg) men kändes som den skulle braka. Det vill vi ju inte! Men ska se om jag kan hitta den andra sorten eller testa den de hade.. Bebis får provåka i butik!


Zest som fanns i butik!  Den lilla färgen hade de som demo vagn också. Jag vill ha en blå!

Nej nu måste vi gå, see you!

Nyttig frukost..

Jag ska börja med grötfrukost igen.. Inhandlade apelsiner och AXA fiberberikade havregryn!

Nu kör vi...



+

= nyttigt....

Nej..

Nej nu ska jag sova, måste! Imorgon 10.45 är det klapp och klang, vill så gärna dit! Vore sååå himla kul för bebis! Sen ska jag fika med en gammal kompis från grundskolan, ska möte henne efter jag ätit lunch med syrran och pappa! Efteråt ska även jag och syrran promenera och shoppa lite i forum!

Jag gillar att fylla på garderoben.. Har hittat ett par fina saker inne på Zara.. Så ska in och kika. Nej nu väntar min varma säng med snusande sovande bebis i sin bredvid, så mysigt hans små andetag när jag ska sova. Mitt lilla lilla hjärta! Min älskling <3


God natt!


Nytt på HM!

Såg på en annan blogg att HM kommer ut med en ny kollektion nu i april! Fashion against aids! Så fina färger, mobilväskan vill jag ha!!

Hittade även en klänning som var söt, sockersöt? Klara mig utan =)

Förresten, var det någon av er som köpte DB kalsongerna till killen??



Lite nytt!

2 av de saker som följde med hem igår! Vagntäcke och en cool body med star wars tryck!


Lek&bus med liten

Jag och bebis leker en massa på köksgolvet, nyss ätit och snart ska liten bada! Sen en flaska mjölk och soova! Jag och syrran tänkte se en film =)


Hämtar upp syrran!

Jag och min äldre syster är på dagis och hämtar lillsyrran! Har även hunnit handla lite mat och vi ska laga middag snart. Min pappa kommer nog på middag! Trevligt =)

Snart kommer bilderna på gårdagens shopping!


Sorry!

Fler inlägg ikcäll och imorgon, fullt upp idag!!


Gå upp!

Trötta.. Nu vakna jag. Får skynda, 11 ska vi möta dessie!!

(skrivet 9.40!)


ZzzzZZzzzzZ

Jag är  T R Ö T T & S L I T E N, jag vill kunna somna tidigt! Försökte somna redan 20 efter att Oliver somna.. Nope, det gick inte! Kunde först knappt hålla ögonen öppna men ändå vill det sig inte. Tröttsamt! Borde ta en dusch, packa skötväskan och hänga upp tvätt. Jag tänker bara göra en av dem - hänga tvätt..

Får nog försöka räkna får eller nått, det börjar bli jobbigt. Har inte sovit hela natten sen i fredags.. Bebis sover ju hela så jag vill också!

Mamma tyckte jag skulle städa, tvätta, diska eller likande tråkheter så jag blir trött.. Ja tvättade och trodde seriöst jag skulle somna stående! Väl inne i sängen.. skitpigg. fan också. Jag vill sova. HOPPAS HOPPAS DET ÄNDRAS SNART. Det tär på mig...

God natt finisar!


counting sheep, soo fun! not..

Kul kul kul

Vädret är allt annat än bra! Vart är min underbara sol? I miss you!!


BVC möte & heldag med Natta

Först ett möte 10 sen mötte jag Emelie och Jessica och lite senare kom Natta och babyn! Ursööt liten flicka!

På eftermiddagen var vi på BVC, han har gått upp 200 gram. Nu väger han 8.6..! Han har gjort en ny kurva under normala medel som han nu följer!

Vi har även shoppat lite! Natta fick en rosa söt body från mig och jag köpte lite till bebis! Bilder kommer sen..

Nu ska vi äta, gott!


Aaahhh??

Vart tog min meny vägen? haha den bara försvann.

Ser ni den????

"god morgon"

Hej!

Jag har nu vart på första mötet, väntar på Emelie, natta och Jessica! De kommer om typ 20 minuter och sen ska vi fika! Trevligt =)

Ska springa in i nån barnbutik och köpa något till lilltjejen!

Jag gjorde en snabb slarvig fransk manikyr nu på morgon, orkade inte sitta och vänta så det är lite avskaft här och där.. Min morgon frisyr.. Lockigt


Fingers cross

Förr ett bra tag sen (2veckor) beställde jag hem fotona på bebis som togs av en fotograf inne på familjetorget. De har fortfarande inte kommit! Tror det var leveranstid på 5-7 dagar, räknade även in påsken och borde fått korten nu! Men men den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge, eller?


Tillfällig design...

Känns som att min tillfälliga design är klar.. Vill ha en helt annan som jag håller på att sätta ihop. En hel del CSS koder ska flyttas, ändras, ta bort osv. Det tar lite tid. Som sagt, jag sitter sällan längre stunder vid datan!!

Så vad tycks om denna?

Jag är dock inte nöjd, vill ha menyn på andra sidan osv. Men jag orkar absolut inte fixa det idag.. Tänkte inte ens på det när jag ändrade koderna.. Suck!

God natt fina människor!

min nya profil bild på fb. I like it <3

Sååå tröttt

Om en stund kommer jag somna! Har hållt igång hela dagen känns det som. Åkt och badat, handlat,fixat hemma, pratat i telefon och packat skötväskan inför imorgon! Imorgon har vi som sagt 2 "möten" och sen ska vi träffa Emelie, Jessica men även Natta och lilla tjejen! Bebismys!

Gjorde även storkok med pureer till liten!
KOM IHÅG:
Köp keso & naturell yoghurt imorgon-fruktpureer! hehe påminelse...

Senare på eftermiddagen ska jag möta upp syrran och promenera, lagom till bebis eftermiddagslur =)

Motion, motion det var länge sen! Välkommen tillbaka =) har förresten även tränat idag! SKÖNT..!

Har ni haft en bra dag??



Jag lääääääääängtar till sommaren.. sjukt mkt! Kommer bli såå kul och nytt!

Kör på, stanna aldrig

-När du inte orkar mer, ta det stora klivet och lev!


Måste bara säga

Jag är stolt över mig själv och enormt stolt över min son! Han är det finaste jag vet! Den bästa son jag kunnat få :) jag älskar honom så sjukt otroligt mycket! Han är såååå fin!

Vi två, en liten familj. Min familj! Så stolt att jag fick dig! Underbart. Bara att titta på dig får mig att smälta. Ditt leende är underbart!!

Jag älskar dig bebis! Min underbara fina pojke!!

Texten i bilden gånger oändligt!!


Första besöket på simhallen

Nybadade och glada sitter vi i bilen igen! Bebis tyckte det var superkul att bada! Speciellt sparka med benen och plaska, skvätta ner sin mamma var också poppis :)

När liten blir äldre ska jag boka simskola! Så han lär sig simma och har kul :)

Imorgon ska jag träffa Emelie & Jessica även gå på 2 "möten". Full rulle hela dagen!

Pösss


Snuttis!

Min lilla älskling börjar bli supertrött igen! Han halvligger på min mage med nappen i min och myser! Älskade mini! Vi har vart vakna sen 6.. Ska nog ta en nap nu!

Mamma&son


Citat

Från tumblr.. nej jag är inte vaken, jag sover med ögonen öppna :)


Varje steg har en orsak, det har jag märkt!

Kul ide!

I lördags när vi letade efter påskäggen fick bebis ett som han tyckte var jätteintressant! Jag fyllde hans med några godisar och det har vart en välanvänd äggskallra! Han tyckte det var hur kul som helst, öppnade äggen nyss och alla godisar var trasiga! Vi får fylla på med något annat typ nötter så funkar det några dar till! Kul ide tyckte vi allihopa =)


Kul!


Jag har (nästan) kommit upp i samma statestik som på minbebis! Lite mer här dock =) såå kul! DÅ är ni fler som kanske är intresserade av tävlingen som kommer komma upp snart! KUL!

Välkommna alla nya och gamla läsare :)

Nästa vecka fylls på med saker snabbt:

Måndag-Åka och bada, eventuellt
Tisdag- 2 möten inbokade
Onsdag: Träffa storasyrran och kanske en tur till öppna förskolan
Torsdag: Fika med Michaela & klapp och klang
Fredag: Vila!

Lugn vecka, trevligt!

Jag ska ta och sova nu, orkar inte vara vaken mer! Kanske ska upp inatt med liten så sömn är ett MÅSTE!

GOD NATT!




Designen borde bli klar någon gång..

Suck! Borde ta och göra klart designen eller fixa klart alla bilder. Satte mig i soffan för en stund sen.. Lite fb stund, paus! Liten sover sen länge och de flesta ramarna är klara. Dock köpte vi aldrig färg så kan inte måla skötbordet klart.. Kanske imorgon? We hope!

Vad gör ni denna söndagskväll?

Röd dag imorgon!


Jag tävlar!!

Jag är med och tävlar om ett par muskel armpuffar från Lundmyr of Sweden inne hos Alexandra, http://minbebis.com/blogg/alex87/category/tavling/! Produkterna man vinner kommer ifrån www.lillhj.com!

Tävla du med, finns flera vinster att kamma hem! Sååå kul!!


Kobbs grön & skön!

Jag köpte ett fairtrade te till mamma som hon fick i ägget! Nu ikväll ska vi testa :)

Imorgon ska vi kanske åka och bada på ett äventyrsbad! Första gången bebis ska bada :) hoppas hoppas jag inte blir sjuk!


Dagens mama

"running wild"


Inuti våra påskägg..

Fanns dessa saker!

Pengar till oss båda
2 bodysar från PoP
1 huvtröja från HM
Blå barbaskallra
Ett ägg med påsksaker
2 mössor som han kan ha nästa vinter eventuellt vintern om 2 år!
En bok "mamma"
En nötmix
Tallriksunderlägg med äpple, päron och sångtext
Ett ägg med liiiite godis
1 body från La petite
Varsin tandborste

Tack älskade familjen!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_197485866.jpg" class="image">


Fixar med foton!!

Liten leker med sina leksaker och jag sitter bredvid och fixar in fotona i ramarna och ska även snart hänga upp dem! Kommer bli så fiiint! Hittade inge skumgummi där vi var idag så någon dag framöver ska vi besök Ohlssons tygaffär! Skum och tyg behövs!

Vad gör ni idag??

Denna modell av en sittdyna ska jag sy, mönstret&beskrivning har jag så tyg och skumgummi är det enda som saknas!

Bilden kommer ifrån Barnpalatset!

Usch...

En påkörd räv låg på vägen.. Urk! Som ni kan märker sitter vi i bilen, ska köpa ramar till alla foton som ska upp i vårt nya rum! Även tyg till skötbordet och en bit skummadrass!

Dagens pyssel:
Sy en sittdyna
Skötbordsunderlägg
Skydd runt skötbordet
Rama in bilder
Skriva ut bilder
Måla skötbordet vitt
Köpa färg

Sen kanske något mer! Rolig söndag :) vädret är ändå blåsigt och kallt så vi passar på!

Har även gjort flätor på lillasyster! Såklart fick jag en också! Sötnosen, hon är duktig :)


Fixa naglarna

Jag skulle vilja fixa mina naglar! Dock har jag inte gjort det sen jag fick bebis! Tänkt mycket på hur man ska göra allt, byta blöja, ifall stollpiller behövs osv.. Behöva lägga ner tid och pengar och sen behöva ta bort efter 2 dagar. Vi får se hur det blir, sugen iallafall!

Jag har tidigare vart på Visage på östermalmdtorg men även gjort själv och en kompis har fixat. Här nedan är några som skulle vara fint! Bilder från Google!

Det är även sååååå skönt att gå på just Visage, de masserar, knådar mm händerna! Trycker på punkter så känns det i ryggen. Var där under min graviditet, Åhh!! Dock kostar det mer att gå dit. Fick gott te, frukt kakor godis mm. Bra ställe, att rekommendera!

Visage på Östermalmstorg!


Nattliga problem

Sova kan man göra senare väl?? Några timmar fick jag iallafall! Tummen upp!!


Update: Jag hade somnat innan 20.00 mena jag! Ganska direkt efter förra inlägget!


Så skönt!

Jag somnade kl 20.30! Så jag har fått 3 timmars sömn redan! Dock är jag vaken nu.. Älskade plutten sover gott i sin säng fortfarande. Hur ska jag somna om? Vi får se hur det blir med natten, jag är pigg!

God natt!


Klassikern

Hittade receptet på Google men ändrade en del!

"Äggen" bestod av en rulltårta med chiklad&mocka fyllning, vispad grädde, konserverad aprikos och dekorering! En gullig kyckling fick även stå på "äggvitan"! Gott var det =) men för mkt.. Jag mår ganska illa.

Lillen sover i sin säng sen 10min. Gissa om jag hade en liten trött unge?? Han grät/skratta och låg still på skötbordet! Det var länge sen han låg still där! En ersättning och sen somnade han direkt!

Vi ska sätta oss i soffan och hitta någon film, imorgon ska vi på loppis!

Glad påsk!!


Bageriet har öppnat

Ni som följt mig inne på minbebis vet att jag gillar att baka! Denna påsk gör jag en klassiker. Vad det är vår ni se senare!

Ingredienser..


Påsktårta!

Jag ska laga en påsktårta i år! 2010 gjorde jag en underbar hallon cheesecake med en massa gula kycklingar och några fina ägg i olika färger. Allt i marsipan! Men förra året gjorde jag en äppelpaj med vaniljssås, inte ett dugg påskigt. Så i år ska det vara något som verkligen passar påsk!

Några exemplen som jag hittat..


Påsklunch

Idag är det påskafton så vi har ätit en STOR påskbuffe! Såå gott! Även öppnat påskägg, ätit godis och suttit i solen 2 timmar på framsidan. Skön dag! Plusgrader in my heart!

Dagens mama..


....

Vill sova.. Vad är det här?? Alla andra sover men här sitter jag.. Sömnlösa nätter!! Såg nyss Poseidon. Helt okej. Handlar om en familj som är på kryddningsbåten Poseidon som sjunker! 3 dör men 7 överlever :) spännande men en aning långtråkig vissa stunder :) filmrecension så här kl 00..

Kl 22 var jag så trött att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Försökte sova, nope det gick inte. Försökte igen 22.45. Nope. Nu ska jag testa igen! Min kropp skriker efter sömn medan hjärnan hellre tänker.. Tankarna snurrar runt, dygnet runt. Hårdträning för huvudet!

Men nu kör vi!!

God natt!


Godis

Jag ska dyka ner i godisskålen nu.

Mår Inge vidare, fan!


Sjunkande skeppet..

Ställde mig på vågen nyss, sen i måndags har jag gått ner 2.5kg. Jag har inte gjort något alls. Inte orkat promenera eller träna. Sjukt. Det känns i kroppen. Jobbigt. Punkt punkt punkt.

Jag ska pigga upp mig med en film och popcorn tillsammans med mamma. Lill plutten somnade 19.45. Det tog mellan 2-3 minuter för honom att somna idag.

Trötter!

Skriver kanske senare eller imorgon. Kan bli lite lidande här ett tag. Men det hoppas jag inte! Bloggen ska hålla igång :) snart en kul tävling ju!!


Påskägg?!

Hittade det här receptet inne hos http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://mskafferi.blogg.se/2012/april/chokladagg-med-vit-chokladmousse-och-aprikoss.html

Måste provas! Nedan är inlägget från hennes blogg!


Chokladägg med vit chokladmousse och aprikossylt


Här kommer ett lite roligt tips till påsken. Kinderägg fyllda med vit chokladmousse och en rinnande "gula" gjord av aprikossylt. Det ser bra mycket mer avancerat ut än vad det är, det är faktiskt väldigt enkelt. Var lite försiktig när du tar bort toppen på chokladäggen bara så att de inte spricker.

Kanske en passande dessert till påskbuffén?

Chokladägg med vit chokladmousse och aprikossylt

Ingredienser
8 kinderägg
1/2 dl vispgrädde
50 g vit choklad
1/2 dl kesella, 10%
1 msk aprikossylt
1 tsk vatten

Gör så här:
1. Skär bort så toppen på kinderäggen med en liten kniv. Skär bort så pass mycket att du kan plocka ut leksaken. Ställ chokladäggen i äggkoppar eller något annat som får dem att stå upprätt.
2. Smält den vita chokladen i en skål i mikron (se upp så att den inte blir bränd).
3. Vispa grädden men inte för hårt. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen utan att röra för mycket.
4. Fyll kinderäggen med chokladmoussen med hjälp av en liten sked eller en sprits. Jämna till på toppen. Låt stå i kylskåpet i minst 30 minuter.
5. Blanda aprikossylt och vatten i en liten kastrull. Hetta upp under omrörning så att sylten "smälter". Låt svalna.
6. Ta ut chokladäggen 10 minuter innan servering. Gröp ett litet hål i moussen och häll lite aprikossylt i varje.

Otroligt kul recept!!


Huh..??

Otroligt! Hittade en mysig typ koftliknande i hallen som bebis hade i september. Tillhörande byxor hade han också! Alltså ett mys set! Det konstiga är att dom är i storlek 56... Alltså 1-2månader tror jag. Testade ifall de passa och otroligt nog funkade de utmärkt! Han har haft den när vi vart ute idag, mysigt i dåliga vädret. Vårjackan fick ligga under vagnen..

Sjukt.. Strl 56 som 8 månader.. Han har även fortfarande byxor i 62-68. Pyjamas och bodys i 62. Men det är ärftligt från mig tror jag! Jag vägde 8.5kg & mätte 71cm när jag var 1 år.. Hade alltid mindre kläder en vad åldern var på dem.. Men ändå. Det är ju bara en siffra! Vart bara förvånad!

Generna lever vidare. Min lilla plutt!


Påskmys!

Vi ska nu äta lunch! Syrran gav oss en massa påskägg och vi fixa fika =) senare ska på några ärendena. Familjedag minsann!!


Långfredagen!

Dagens planer är simpla, vara med min familj! Påskäggen ska sättas ihop också. Trevligt! Igår kom det förbi några påskkärringar, lite godis fick dom och vi fick målade kort! Fint!

Träffade ni på några från blåkulla igår? =)


Nattligt skoj

Min älskade lilla plutt vill inte sova, han sitter i sin säng, pratar och leker! Låter så mysigt!! Om en stund somnar han nog och sover tills 8. Vore skönt! Några timmar har vi fått (4.5) men fler tack! Sov dåligt Igår osv.

Ps. Han har lagt sig ner nu i sängen med napp i munn! God natt :)

Jag kör lite annat natt nöje, gamla nr av Mama!


Skansen-bilder

Hittade en mobilcollageapp så blir några collage framöver!!


Kvällsutflykt


BigBrother

Tänkte slänga mig i soffan och kika på BB, om en stund borde mamma komma upp. Syrran har inte kunnat somna och legat ett tag.. De kanske båda somnat? Aja vi får se! En kopp te skulle vara mysigt. Tänkte lägga upp några bilder från skansen och ifrån tidigare ikväll om en stund. Telefonen och jag behöver andas så vi kan samarbeta(jag ska orka vänta på att den laddar alla bilder) jag har ganska många bilder... Har även en hel del på kameran som ska över. Även fylla i fotoalbumen. Ungmamaz Måleri AB har även startat. Ett projekt jag ska visa för er! Hoppas det blir snyggt.....Lääängtar tills nästa vecka.. nästan*

 Nästa vecka är fullbokad, troligen varje dag.. Svetten rinner.. NEJ! Det ska bli super! Påsklov =)

Lite ny design har kommit upp! Ändrar lite varje dag känns det som. Kvar har jag: Kommentarsfältet, flytta menyn och fixa lite med typsnitt osv! Wiho.. snart så!


Glöm ej kommande tävling- kommer påminna ofta, hihi!


Oj..

Ledsen.. Mår illa..Trött..Skakis..

Men ett leende på läpparna kanske gör allt lättare?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3437355/images/2012/pic_197067749.jpg" class="image">


Shopping

Om en stund ska vi åka mot antingen forum eller sickla! Lunchen är intagen, kycklingpaj med sallad, mums!

Vad gör ni idag? Solen skiner!
Trött och sliten... Med glad såklart!


Sistertalk

Jag dricker kaffe med syrran! Snackar en massa och planerar. Senare ska jag fixa klart allt till påskäggen mm. Även köpa en vit penna då den andra är paj. Har gjort ett album till bebis! Svart album & vit text!

Lillkillen sover på min mage och vi ligger halvdäckade i soffan =)


TRÖÖÖÖÖÖTTTTT!

Mina ögon slocknar snart! Fixat lite med designen på bloggen(inte klart än), städat hemma, pratat med mammi mm. Jag är helt slut! Efter en HEL dag (nästan) på Skansen, gå gå gå! Träning iallafall! Vi har även plcokat upp en del påskpynt, ännu mer... Imorgon ska björkris inhandlas och en del annat. Jag ska måla om ett skötbord och piffa upp det. Har snyggat upp mitt rum idag! Känns bättre och det är rent! Lite ska inhandlas men mysfaktorn är HÖG! Mamma har kokat varmt vatten så vi ska dricka te och se på en film, onsdagsmys kallar vi det!


Dessa snyggingar vill jag köpa till bebis! Måste vänta.. ingen aning vad han har i storlek när han börjar gå! Shit vad tiden går fort.. snart ett år och springer. Ahh! Tur jag hinner med :)

Håll ögonen öppna, inom kort kommer en tävling i samarbete med Philips (tex avent)!

Instagram

Har ni instagram? Det har jag! @ungmamaz


Långdag på Skansen!

Vi har haft en trevlig och lugn dag på Skansen! Sett på djuren, nya lillskansen, druckit kaffe, intagit lunch på cafe ekorren mm! Nu ska vi ta oss hem sen laga middag och städa hemma. Det behövs!

Bilder...


Tuffa trampbilar-tidsinställt inlägg

Kikade runt lite på tuffa trampbilar till bebis när han fyller 1! Några av dessa coola kanske?


Kaffepaus

Vi tar varsin kaffe och liten kör på mellis!


Samarbete-tävling!

Inom kort kommer jag ha en tävling här på bloggen! Ett samarbete med Philips!

Kika in här inom kort! Wiho!

Vi är ute och går i solen, så skönt! Senare Skansen!


Ett besök på Skansen

Senare idag ska vi till Skansen! Jag, lillasyster, mamma och bebis. Första gången för liten! Kul =)


Jag ger upp för idag....

Orkar inte sitta och försöka med designen mer! Tröttnat föri idag.. NU ska jag lägga mig i min säng och snusa gott! Liten sover sen länge och mamma & jag har fixat här hemma. Menyn vill inte flytta till vänster eller höger.. Den fastnar under inläggen.

Någon som har tips hur man ändrar??

Jag fortsätter en annan dag... Yes, bloggen kommer se ut som skit ett tag!


Fika på

Fikat med syrran på NK, nu blöjbyte!


Ett ord säger allt...

ENSAMSTÅENDE.


Oj då

Jag har glömt bort att sova, hihi god natt!

Kul att ni är några som hittat min blogg!


Spiderbaby

Dessa små söta badbyxor fick bebis från sin mormor i vintras då hon var utomlands. Det är storlek 86! Så små! Utsöta =) tänkte kanske åka och bada imorgon! Första badet i simhall! Såå kul. Jag kan ju inte bada i simhall.. Så därför kan vi inte gå på babysim. Har hört så mycket bra om dem. Alla verkar älska simmet. Men jag tänkte testa och åka och bada, får se vilken reaktion min kropp får. Har tablett om det behövs så!

S P I D E R B A B Y-mini spriderman!

(Jag har en vatten&klor allergi..)


Träningsdagbok

 
Hello! Nu har jag tränat, gjord iordning efter maten och duschat! Ren & fräsch, så skönt! Känns i kroppen att jag inte tränat på 2 veckor då vi vart sjuka.. Tråkigt! Tog ett 30min pass hemma, gick även en lång promis tidigare idag så lite har kroppen fått jobba sig tillbaka. Inget sött kommer slinka ner nu förren 4maj. Då fyller syrran 21. Jag ska inte äta på lördagar alls! Har även önskat att inget godis alls ska finnas i påskäggen, om jag får några- Efter träningen plockade jag fram penna, block och ett måttband. Även våran våg. Jag vill se om någon förändring sker på kroppen mer än viktmässigt. Så jag ska nu föra en träningsdagbok varje vecka! Jag har skrivit ner dagens vikt och mått på lår, mage, armar, vader och gumpen. Nyfiken om det är någon skillnad om 1 vecka! Idag är det 2 april så den 9 april ska jag mäta och väga igen! Ska bli så kul att se, hoppas hoppas något händer. Jag ska ta långpromenader, träna och såklart inte äta sött. Håller mig till underbara smoothies som idag. Gött! En grej som chockade mig efter FL är hur snabbt min mage och allt gick tillbaka! På 2 dagar hade jag gått ner alla mina graviditetskilon (12kg) och efter 2 veckor ytliggare 2kg. Nu har jag allt som allt gått ner 19kg sen FL!! Jag är faktist ganska nöjd. Trodde aldrig vi skulle ha söttförbud eller att jag skulle träna. Tänkte mest slappa under mammaledigheten men ack så många promenader det blir! Minst 1 lång per dag! Otroligt skönt :)

Förstår  mammor som struntar i träningen eller helt enkelt inte har tid. Jag är S K I T  K A S S på att träna... Blir sällen 5 dagar i veckan som ja bestämt.. Blir snarare 1 per vecka och ibland 2.¨Står antingen med tvätt, disk, gnällig bebis eller kanske film. Ibland somnar jag direkt efter jag nattat Oliver. Det är inte lätt! Men jag vill se resultat på mig så något måste ske... snarast! *peppning, peppning*


Beach 2012-here i come!


Natti natt för liten

Pajen vart supergod, recept kommer senare! Först ska jag natta liten. Eventuellt fixa med designen lite ikväll. Vill även träna. Vi får se! Later!'


Randigt från PoP

Oliver kör all-in på rödvitrandiga byxor och tröja från PoP! Älskar kvalitén och märket! Jag har även en randig tröja från Zara idag =)


Smoothie

Jag blandade ihop naturell yoghurt, fibeeberikade havregryn, körsbär, jordgubbar, mjölk och banan! Tyvärr pajade packningen till vår OBH nordica mixer.. Kass mixer! Så jag körde med stavmixern, funkade precis lika bra som en mixer =) dock kladdigare.. Haha! Nu ska jag laga middag, kyckling paj! Lillasyster är hämtad och vilar i soffan. Snart ska hon hjälpa mig med maten. Lillen sover gott, tröttfisen!


Shopping

Vi fick med oss en del som vi ska fylla påskäggen med! Jag provade även några plagg när lillen sov. Men jag kom inte hem med ett enda av de jag testa!

Den vita nedan tyckte jag om! Hann inte testa den men hittade den på HM divided!


Kaaaaallt

Halsduken åkte på idag likaså vinterjackan!


En sväng hit och en dit

På Öppna förskolan hade strömmen gått i lördags, allt i kylskåpet hade blivit dåligt, iskalla rum och hyresvärden gick inte att nå! Burrr! Vi åker istället till forum Nacka och äter lunch. Något kul ska vi ha denna måndag =)


Silver Cross!

Aaaaaaahhhh!

Jag såg en Silver Cross sulky i precis samma färg jag vill ha inne på NK's barnavdelning! Kunde inte gå och kolla då min lilla var ledsen! Jag och bebis måste nog åka en sväng in till stan snart. Hoppas hoppas den är något billigare och inte dyrare!

Jag önskar mig den i födelsedagspresent!!!!


Det brinner?

Jag tror det brinner i något hus här nära.. Ett brandsalarm har seriöst pipit i 15minuter. Jag ser inte att det brinner eller någon rök men jag kan inte somna om och larmet slutar inte. Sjukt?

Jag är inte PIGGASTE mamman i stan..


Lidande i bloggandet

Inte många inlägg idag inte, E T T enda har jag lyckats lägga in.. Har kännt mig helt trött i huvud och kropp. Precis som jag brukar få sista dagen på en förskylningen eller då jag vart sjuk. Urk. Försökte liva upp dagen och tog med bebis och pojkvännen till Pizza hut för lunch tillsammans med min pappa och hans kompis. Blev en runda in på nya Mood, NK och coffeehousebygeorge(kanske? Vet ej namnet)!

Pojkvännen köpte en urgullig body på NK, några saker till påskäggen i år och även två saker från PoP slank med! Tack B! Imorgon eller på tisdag ska jag handla mer till äggen, i år kör vi nyttigt och kul!

Hur firar ni påsk? Ägg, godis, påskkärringarna eller som en vanlig dag?


Mysig morgon

Vilken natt! Som jag jag och bebis har sovit! Han somnade 19.45 och sov enda till 5.30! SÖMN har vi fått nästan, 10 timmar sov bebis! Han fick en flaska mat och sov till 7! Vi har ätit frukost i lugn och ro, men nu ska vi leka och sen hitta på någon söndags utflykt!

God morgon!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!